Nedelja, 15/10 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
15/10Cuiabá vs KruzeiroUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
12/10/2023 00:55
Noć između subote i nedelje nam donosi zaostali meč brazilske Serije A, u kom će snage odmeriti Kujaba i Kruzeiro. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 02:00h.
Kujaba

Kujaba igra promenljivo u dosadašnjem toku sezone, a ako uzmemo u obzir da je primarni cilj ove ekipe opstanak u društvu najboljih, onda je sigurno da svi navijači ove simpatične ekipe imaju pregršt razloga za zadovoljstvo, pošto se Kujaba u ovom trenutku nalazi na jedanaestom mestu na tabeli koje na kraju prvenstva donosi plasman u Sudamerikanu.
Na poslednjih pet mečeva nekadašnji drugoligaš je ostvario jedan trijumf, jedan remi uz čak tri poraza.
U prošlom kolu je jedanaestoplasirani tim na tabeli savladao Fluminense sa 3:0, što je svakako bilo veliko iznenađenje.

Kruzeiro

Svakako da se od Kruzeira daleko više očekivalo u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A, pošto se u ovom trenutku nekadašnji šampion Brazila nalazi na petnaestom mestu na tabeli uz samo tri boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
Na poslednjih pet mečeva u najkvalitetnijem rangu brazilskog fudbala ova ekipa je ostvarila jedan trijumf, dva remija i isto toliko poraza.
U prošlom kolu je Kruzeiro remizirao na svom terenu protiv Amerika Mineira, a taj susret je završen rezultatom 1:1, što je razočaravajuće ako uzmemo u obzir da je Amerika trenutno "fenjeraš".

Naš predlog

I jedni i drugi će sasvim sigurno dati sve od sebe da ovde upišu tri boda, pa nam u takvoj konstalaciji snaga deluje da nas očekuje jedan duel sa velikim brojem pogodaka, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.