Ponedeljak, 16/10 - Fudbal, Argentina, Kup Argentine
16/10Taljeres Kordoba vs Boka Juniors1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
13/10/2023 12:37
Noć između nedelje i ponedeljka nam donosi nekoliko veoma interesantnih susreta širom Južne Amerike, a za vas smo ovog puta analizirali meč argentinskog Kupa u kom će snage odmeriti Taljeres i Boka Juniors. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 02:10h.
Taljeres

Taljeres ima velike ambicije u argentinskom Kupu, ali put do plasmana u polufinale neće biti nimalo lak pošto će u četvrtfinalu odmeriti snage sa Bokom Juniors.
Inače, Taljeres trenutno nastupa i u Liga Kupu Argentine, koji od skoro nosi naziv po Dijegu Armandu Maradoni, a u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na sedmom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Kolon, uz konstataciju da je to četvrto mesto i poslednje koje donosi plasman u doigravanje.

Boka Juniors

I više nego jasno je da je Boka Juniors sve podredila Kopa Libertadoresu, pošto se argentinski velikan nedavno plasirao u veliko finale ovog takmičenja gde će odmeriti snage sa brazilskim Fluminenseom.
U prošlom kolu Liga Kupa Boka Juniors je poražena na gostovanju kod Belgrana u jednom spektakularnom meču na kom smo videli čak sedam pogodaka, pošto je na kraju bilo 4:3 za domaćina.
Velike ambicije tim sa Bombonjere ima i u argentinskom Kupu, gde će Boka imati nimalo lak zadatak da eliminiše Taljeres.

Naš predlog

Ne treba ovde očekivati previše pogodaka, a blagu prednost dajemo gostima, koji su na najboji moguči način u Kopa Libertadoresu pokazali da ih je jako teško eliminisati iz Kup takmičenja, bez obzira da li se radi o jednom meču ili dvomeču.
Deluje da će tim sa Bombonjere uspeti da eliminiše Taljeres i plasira se u polufinale pa savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica CircusBet pripremila fantastičnu kvotu 2.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.