Ponedeljak, 16/10 - Fudbal, Kolumbija, Primera A
16/10Deportes Tolima vs Santa FeUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
13/10/2023 13:04
Kolumbijsko prvenstvo nam je do sada donelo pregršt zanimljivih mečeva, a u najavi se jedan od njih igra i u noći između nedelje i ponedeljka, kada će snage odmeriti Tolima i Santa Fe. Početak ovog susreta je zakazan za 03:20h.
Tolima

Tolima igra jako dobro u poslednje vreme, iako je ovaj klub u prošlom kolu poražen na gostovanju kod Kalija, kada je bilo 2:0.
Pre toga je ova ekipa vezala čak četiri trijumfa, pa se u ovom trenutku Tolima nalazi na petom mestu na tabeli koje naravno na kraju regularnog dela šampionata donosi plasman u doigravanje, što naravno i jeste primarni cilj ovog kluba.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada je ova ekipa ostvarila četiri trijumfa, tri remija i samo jedan poraz.

Santa Fe

I Santa Fe za primarni cilj ove sezone ima plasman u doigravanje, što po svemu sudeći neće biti lak zadatak, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na osmoj poziciji na tabeli koja ja ujedno i poslednja koja na kraju prvenstva donosi plasman u plej-of.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu ova simpatična ekipa je ostvarila samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza.
Inače, u prošlom kolu je Santa Fe doživeo pravu katastrofu na svom terenu protiv Agilasa, kada je bilo 0:5.

Naš predlog

Tolima igra zaista sjajno na svom terenu, mada smo mišljenja da se gosti neće previše braniti, jer žele da se iskupe svojim navijačima za težak poraz u prošlom kolu, pa vam ipak savetujemo da izbegnete igru na pobedu domaćina i fokusirate se na golove kojih će po našem mišljenju i te kako biti na ovom duelu pa vam savetujemo da odigrate igru 3+ uz kvotu 1.97 u Meridianu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.