Subota, 14/10 - Fudbal, Španija, Segunda
14/10Mirandés vs TenerifeUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
13/10/2023 13:32
U okviru 11. kola Segunde ekipa Mirandesa će na svom terenu ugostiti prvoplasiranu ekipu Tenerifa. Meč je na programu u subotu od 16 časova i 15 minuta.
Mirandes

Ekipa Mirandesa je prošlu sezonu okončala na 16. mjestu na tabeli i time ispunila glavni cilj, opstanak u drugoj ligi. U novu sezonu su ušli pobjedom nad ekipom Alkorona (4:0), međutim nakon toga bilježe dosta promjenljive rezultate. U poslednjih 5 utakmica upisali su samo jednu pobjedu i čak četiri poraza, pa  se sa 10 osvojenih bodova nalaze na 17. mjestu na tabeli, a tim su koji je primio najviše golova u ligi u dosadašnjem dijelu (19). Ovaj meč će odigrati na svom Anduva stadionu koji je kapaciteta oko 6 hiljada gledalaca.

Tenerife

Ekipa Tenerifa je prošlu sezonu okončala na solidnom 10. mjestu na tabeli, a u novu sezonu su ušli veoma furizono sa jasnim ciljem da se plasiraju u La Ligu. U poslednjih 5 mečeva su upislali tri pobjede i dva poraza, a u poslednja dva meča su padali Santader i Burgos. Zanimljivo je da u 10 odigranih mečeva nijednom nisu remizirali, pa su tako na bilansu od 7 pobjeda i 3 poraza, te sa dvadeset jednim osvojenim bodom zauzimaju prvo mjesto na tabeli, ispred Espanjola koji ima bod manje. Evidentno je da bilježe slabije rezultate u gostima, gdje skoro uvijek primaju bar jedan gol.

Naš prijedlog

Iako Tenerife igraju veoma tvrde mečeve i do sada su primili samo 7 gola, mišljenja smo da se ovaj meč može itekako otvoriti, a Mirandes je ekipa sa najgorom odbranom u ligi. Prema tome predlažemo igru 3+ po kvoti 2.40 u CircusBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.