Ponedeljak, 16/10 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
16/10Juventude vs Sport ResifeDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
14/10/2023 03:06
Ovih dana je poprilično slaba ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali derbi meč Serije B u kom će trećeplasirani Žuventude dočekati drugoplasirani Sport Resife. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 02:30h.
Žuventude

Žuventude je prošle sezone ispao iz najkvalitetnijeg ranga brazilskog fudbala i naravno da je primarni cilj ove sezone bio povratak u Seriji A, a kako sada stvari stoje to deluje kao vrlo realan scenario.
Naime, u ovom trenutku se Žuventude nalazi na trećem mestu na tabeli Serije B koje na kraju donosi direktan plasman u društvu najboljih.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na gostovanju kod Tombensea, kada je bilo 1:1, nakon čega ovaj tim ima samo bod viška u odnosu na petoplasirani Atletiko Gojas.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu, do sada je ovaj tim ostvario osam trijumfa, tri remija i četiri poraza.

Sport Resife

Sport Resife poput svog protivnika na ovom meču želi da se vrati u društvo najboljih, gde ruku na srce ova ekipa i pripada.
U ovom trenutku se ovaj klub nalazi na drugom mestu na tabeli Serije B uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasiranu Vitoriju, ali i dva boda viška od petoplasiranog Atletiko Gojasa, što znači da se ovaj tim nalazi u veoma lepoj situaciji kada je u pitanju povratak u Seriju A.
Na poslednjih pet mečeva Sport Resife je ostvario dva trijumfa i tri remija, a u prošlom kolu je ova ekipa podelila bodove sa Ponte Pretom na svom terenu u jednom fantastičnom susretu koji je završen rezultatom 3:3, iako su gosti u jednom trenutku imali čak tri gola prednosti.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli, oba tima su jedni od najozbiljnijih kandidata da se na kraju sezone nađu na pozicijama koje vode u Seriju A i sigurno je da će ovog puta i Žuventude, ali i Sport Resife dati sve od sebe da slave na ovom susretu, što nam potencijalno može doneti golove na obe strane, pa vam preporučujemo igru GG uz kvotu 2.20 u Maxbetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.