Nedelja, 15/10 - Fudbal, Španija, Segunda
15/10Andorra vs AlcorcónDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
14/10/2023 18:38
U okviru 11. kola Segunde ekipa Andore će dočekati Alkoron. Meč je na programu u nedelju od 16 časova i 15 minuta.
Andora

Klub koji je u vlasništvu Đerara Pikea se u poslednjih par sezona dosta uzdigao, pa se tako od pete lige popeo čak do Segunde. Prošlu sezonu su okončali na visokom 7. mjestu na tabeli što je svakako povećale ambicije ovog malog kluba. U novu sezonu su ušli nešto slabije, pošto su na 10 odigranih utakmica zabilježili 3 pobjede, 1 remi i čak 6 poraza. Trenutno su u dosta lošoj formi pošto su vezali 3 uzastopna poraza, od kojih je poslednji bio od ekipe Elčea rezultatom 2:1. Sa 10 osvojenih bodova zauzimaju 18. mjesto na tabeli.

Alkoron

Ovaj tim uspio da se domogne Segunde tek nakon trećeligaškog plej ofa u kom su bili najbolji tim. Njihov glavni cilj za ovu sezonu je svakako opstanak u ligi ali kako su počeli u novoj sezoni, biće veoma teško izboriti se za status drugoligaša i naredne sezone. Trenutno su na bilansu od 9 osvojenih bodova što ih pozicionira na 20. mjesto na tabeli, a u poslednjih 5 mečeva su upisali samo jednu pobjedu, uz 3 poraza i 1 remi. U poslednjem kolu su slavili protiv ekipe Saragose u gostima, što nagovješava nešto bolju formu tima.

Prijedlog

Biće ovo duel dvije veoma ujednačene ekipe, veoma je nezahvalno prognozirati konačan ishod pa vam prema tome predlažemo igru GG po kvoti 2.00 u Meridianbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.