Sreda, 18/10 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Južna Amerika
18/10Urugvaj vs BrazilDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
15/10/2023 00:01
U Južnoj Americi se uveliko igraju kvalifikacije za Svetsko prvenstvo koje će biti održano za tri godine, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Urugvaja i Brazila. Početak susreta između ove dve selekcije je zakazan za 02:00h.
Urugvaj

Selekcija Urugvaja igra promenljivo na startu kvalifikacija za predstojeći Mundijal, a u ovom trenutku se nekadašnji šampion sveta nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz četiri osvojena boda.
U prvom kolu je Urugvaj odigrao sjajan meč na svom terenu protiv Čilea i slavio sa 3:1, da bi nakon toga ova reprezentacija doživela poraz na gostovanju kod Ekvadora, kada je bilo 2:1.
Najzad, u prošlom kolu je ova selekcija u finišu susreta došla do boda protiv Kolumbije u jednom sjajnom duelu koji je završen rezultatom 2:2.

Brazil

Brazil ponovo nije uspeo da dođe do dobrog rezultata na Mundijalu, pošto su Nejmar i drugari u četvrtfinalu eliminisani od Hrvatske.
Nakon svega toga se ova selekcija okrenula kvalifikacijama za novo Svetsko prvenstvo gde je sve išlo po planu sve do prošlog kola.
Naime, u prva dva kola su Karioke ostvarile isto toliko trijumfa i to prvo protiv Bolivije na svom stadionu kada je bilo čak 5:1, a odmah nakon toga i na neugodnom gostovanju kod Perua (0:1).
Nažalost, u prošlom kolu je Brazil na svom terenu samo remizirao protiv Veneceuele, nakon čega se ova selekcija nalazi na drugom mestu na tabeli.

Naš predlog

Brazil je već pokazao određene slabosti, a na sve to je poznato koliko dobro Urugvaj igra na svom terenu, pa je možda i najrealnije da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.