Sreda, 18/10 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Južna Amerika
18/10Peru vs Argentina1X2tip: 2
9 / 10 Ulog
15/10/2023 00:30
U Južnoj Americi se kvalifikacije za Svetsko prvenstvo koje će biti odigrano za tri godine polako ali sigurno zahuktavaju, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Perua i Argentine. Početak susreta između ove dve selekcije je zakazan za 04:00h.
Peru

Selekcija Perua je jako loše započela nove kvalifikacije za Mundijal, pošto se nakon tri odigrana kola ova reprezentacija nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom.
U prvom kolu su Peruanci ruku na srce odigrali solidan meč na nimalo prijatnom gostovanju kod Paragvaja kada nije bilo pogodaka, ali je nakon toga ova reprezentacija vezala dva poraza.
Od Perua je prvo bolji bio Brazil, koji je na gostovanju slavio sa minimalnim rezultatom, a nakon toga je pretposlednji tim na tabeli poražen i na gostovanju kod Čilea u prošlom kolu kada je bilo 2:0.

Argentina

Poznato je da je Argentina na prošlom Mundijalu konačno došla do naslova prvaka, a ono što je izvesno je da Mesi i drugari što pre žele da obezbede plasman na Svetsko prvenstvo koje će biti odigrano za tri godine.
Za sada stvari teku po planu, pošto se u ovom trenutku izabranici Lionela Skalonija nalaze na prvom mestu na tabeli uz maksimalnih devet osvojenih bodova.
Sve je krenulo od pobede u prvom kolu nad Ekvadorom na domaćem terenu kada je bilo 1:0, a nakon toga je aktuelni šampion sveta slavio i u duelima protiv Bolivije na gostovanju, ali i Paragvaja u prošlom kolu.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli, Argentina želi što pre da i definitivno obezbedi plasman na Mundijal, pa vam najviše zbog toga i savetujemo da odigrate dvojku za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.38.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.