Ponedeljak, 16/10 - Fudbal, Italija, Lega Pro
16/10Peskara vs Vis Pesaro1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
15/10/2023 14:28
Posle neočekivanog poraza Peskara mora da savlada Vis Pesaro. Meč italijanske treće lige igra se u ponedeljak u 20.45.
Peskara

Pamtimo Peskaru kao tim koji je pre deset godina igrao u Seriji A. Posle ispadanja iz elite 2013. godine proveli su jedno vreme u Seriji B, a onda je usledila prava katastrofa i silazak u Seriju C. Sada se tim sa stadiona Adrijatiko pokušava da se, za početak, vrati u drugu ligu. Početak sezone bio je dobar, u prvih pest kola Paekara je imala 5 pobeda i jedan remi, ali su prvi poraz dođiveli u prethodnom kolu, potpuno neočekivano, od Pineta minimalnim rezultatom. Pali su na treće mesto i u leđa gledaju Toresu i glavnom rivalu, ekipi Ćezene. Treba reći da je Peskara maksimalana na svom terenu, imaju sve tri pobede, a na svakom meču su davali po tri gola, uz jedan trijumf u kupu sa 6:1 protiv Fermane.

Vis Pesaro

Gosti nemaju ambicije kao Peskara i oni uglavnom gledaju kako da izbegnu stresnu sezonu i borbu za opstanak. Radi se o jednom od najstarijih klubova na \'\'čizmi\'\', ali klubu koji nije imao spektakularne rezultate u svojoj istoriji. Uglavnom su u Seriji C, prošlu sezonu su okončali tek na 16. mestu i sa o za jednu poziciju su izbegli igranje u baražu za opstanak. Želja svih u klubu je da se tako traumatičan finiš sezone izbegne, a sudeći po trenutnim rezultatima i formi, ništa ne može da se garantuje. Opet su 16. na tabeli, imaju samo 5 bodova na kontu, a dali su samo 7 golova do sada, od čega su skoro polovinu dali u prošlom kolu na gostovanju u Ankoni koje je završeno rezultatom 3:3.

Predlog

Peskara je u prethodnoj sezoni pokušala da se preko plej-ofa dokopa Serije B, ali im to nije pošlo za rukom. Da bi direktno ušli u drugu ligu neophodno je da budu najbolji u ovoj konkurenciji, koja uopšte nije naivna. Pred svojim navijačima ne znaju za kiks, pa verujemo da će bez većih problema pobediti i Vis Pesaro. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija kvota 1.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.