Ponedeljak, 16/10 - Fudbal, Međunarodni, Međunarodne prijateljske utakmice
16/10Senegal vs KamerunDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
15/10/2023 19:25
Reprezentacije Senegala i Kameruna će odigrati prijateljsku utakmicu u francuskom gradu Lensu. Meč je na programu od 20 časova i 30 minuta.
Senegal

Reprezentacija Senegala je svoju poslednju utakmicu odigrala prije nešto više od mjesec dana kada su se sastala sa reprezentacijom Alžira, a u tom meču su poraženi rezultatom 0:1. Ova utakmica će biti zvanična najava za ono što predstoji i jednoj i drugoj reprezentaciji, a to su kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koje će se odigrati 2026. godine. Senegal je u grupi sa Mauritanijom, Sudanom, Južnim Sudanom, Togom i DR Kongom. U ovoj grupi su svakako favoriti na čelu sa igračima poput Manea, Džeksona, Kulibalija i Mendija. Prve obaveze u ovim kvalifikacijama imaju za mjesec dana.

Kamerun

Reprezentacija Kameruna je prije 3 dana odigrala prijateljsku utakmicu sa Rusijom, a u tom meču su poraženi rezultatom 1:0, iako su igrali u najjačem sastavu. Meč sa Senegalom će im biti odlična prilika da se pripreme za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, a u toj grupi će igrati protiv Mauricijusa, Zelenortske Republike, Libije i Angole. Prvi meč će odigrati za tačno mjesec dana na domaćem terenu protiv reprezentacije Mauricijusa. Ove dvije reprezentacije su se poslednji put sastale 2017. godine u četvrtfinalu Afričkog kupa nacija, kada je Kamerun slavio nakon boljeg izvođenja penala.

Naš prijedlog

To što je ova utakmica bez ikakvog rezultatskog značaja nagovještava efikasan i zanimljiv meč, a obje reprezentacije posjeduju zaista kvalitetne igrače, pa vam prema tome predlažemo igru GG po kvoti 2.08 u Mozzartbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.