Sreda, 18/10 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Južna Amerika
18/10Venecuela vs ČileDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
16/10/2023 01:26
U okviru 4. kola kvalifikacija za Mundijal kojia će biti održan 2026. godine, reprezentacija Venecuele će ugostiti selekciju Čilea.
Venecuela

Reprezentacija koja je prošle kvalifikacije okončala katastrofalno, bili su najgori tim ovih kvalifikacija ali je očigledno da su u novi ciklus ušli veoma motivisano odlučni da se plasiraju na idući Mundijal. Ove kvalifikacije su otvorili porazom od Kolumbije u gostima (1:0), da bi potom na domaćem terenu savladali selekciju Paragvaja sa 1:0 i tako upisali prvi bodove. U prošlom kolu su napravili pravi podvig pošto su na gostujućem terenu u Brazilu uspijeli da osvoje jedan bod, veoma značajan za dalji tok kvalifikacija. U prošlim kvalifikacijama Venecuela je savladala Čile na domaćem terenu (2:1) pa su tako očekivanja pred ovajj meč ništa manja.

Čile

Reprezentacija Čilea nije učestvovala na prethodnom Mundijalu u Kataru, što je predstavljalo veliki neuspijeh za njihovu selekciju. U ovim kvalifikacijama su za sada upisali po jednu pobjedu, remi i poraz. Kao i Venecuela kvalifikacije su startovali porazom i to od Urugvaja rezultatom 3:1. Prve bodove su upisali u remiju sa Kolumbijom na domaćem terenu (0:0), da bi u poslednjem kolu slavili protiv selekcije Perua sa 2:0. Čile je u poslednjem meču savladao Venecuelu sa 3:0, pa će sigurno u ovaj meč ući motivisani i željni novih pozitivnih rezultata. Imperativ je naravno plasman na Mundijal.

Prijedlog

Tipovanje na konačnog pobjednika je veoma nezahvalno u ovom meču, pa vam prema tome predlažemo igru GG po kvoti 1.95 u CircusBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.