Utorak, 17/10 - Košarka, Međunarodni, Eurocup
17/10KK Budućnost vs WKS ŚląskUkupno pogodaka - iznad/ispod(Sa produžetkom)tip: Više 152.50
8 / 10 Ulog
16/10/2023 17:15
U okviru 3. kola grupe B Evrokupa, ekipa Budućnost će ugostiti ekipu Šljonska u svojoj Morači. Meč je na programu u utorak od 18 časova.
Budućnost

Košarkaši Budućnosti izazove u Evrokupu nastavljaju u utorak kada će u "Morači" ugostiti ekipu iz Vroclava protiv koje su prošle sezone upisali rekordnih plus 40 (98:58) u Evropi. Za mladog šefa struke Budućnosti biće to i duel sa ekipom koju je vodio tokom 2021. Budućnost je u dosadašnjem dijelu sezone bez greške u ABA ligi (tri od tri), dok je u Evrokupu slavila protiv Litkabelisa u Podgorici i upisala poraz u dramatičnom meču u Ankari od ekipe Turk Telekom. Duel sa Šljonskom, koji je izgubio oba evropska meča, biće prilika da se Budućnost vrati pobjedama i u Evropi.

Šljonsk

Šljonsk iz Vroclava je gigant poljske košarke, klub koji je početkom novog milenijuma igrao i Evroligu, ali i tim koji sada ne bi trebalo da bude previše teška prepreka za šampiona Crne Gore. U prvom kolu Evrokupa su poraženi u gostima od ekipe Burga rezultatom 90:74, dok su u drugom kolu u dramatičnoj završnici poraženi od ekipe Kluža na domaćem terenu, rezultatom 67:70. Kao uvertira za ovaj meč je došao i poraz za vikend u domaćem prvenstvu, kada su od ekipe Ščežina poraženi na domaćem parketu rezultatom 60:83.

Naš prijedlog

Budućnost je apsolutni favorit u ovom meču pa se prema tome ne isplati tipovati na konačnu pobjedu Podgoričana. Prema tome predlažemo vam ukupno poena + (granica 152,5) po kvoti 1.70 u CircusBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.