Sreda, 18/10 - Fudbal, Urugvaj, Primera Division
18/10Liverpool vs Defensor Sporting1X2tip: X
7 / 10 Ulog
17/10/2023 14:29
U urugvajskoj Klausuri sastaju se dve ekipe koje su odlično otvorile sezonu. Liverpul dočekuje gradskog rivala Defensor u Montevideu u sredu u 17 časova po srednjeevropskom vremenu.
Liverpul

Domaćin je završio na solidnom 6. mestu u Aperturi, a kako su krenuli u Klausuri možda i nadmaše taj rezultata. Ekipa koja nosi ime slavnog engleskog kluba je u pobedila tri puta u prih pet kola a po jednom su izgubili i remizirali. To je pred ovo kolo bilo dovoljno za drugu poziciju odmah iza slavnog Penjerola koji je sakupio bod više. Ipak, osim duela sa Nacionalom, koji je završen bez pogodaka, Liverpul nije imao tako teške rivale na startu Klausure. Meč sa nezgodnim Defensorom svakako spada u teže i biće pravi ispit za Liverpul na početku drugog dela sezone.

Defensor Sporting

Gosti su solidno startovali, osvojili su osam bodova iz pet mečeva, ali je sigurno da oni mogu i bolje. Radi se o timu koji je konstantno u vrhu urugvajskog fudbala a šampion je bio četiri puta, poslednji put pre 15 godina. Bili su odlični i u Aperturi, na kraju su završili kao trećeplasirani iza dva najpoznatija i najslavnija urugvajska kluba, Penjarola i Nacionala. Izgubili su samo dva puta u 15 utakmica, pa rezultati iz Klausure nikako nisu iznenađenje. Bolje igraju na svom terenu, dobili su oba meča u Klausuri, dok su na tri gostovanja osvojili dva boda. Po jedan protivFeniksa i La Luza, a samo ih je pobedio lider Penjarol.

Predlog

Liverpul je osvojio više bodova u prvih pet kola, a primio je samo dva gola. U Aperturi je duel ova dva rivala a stadionu Defensora okončan remijem 2:2, pa nam se čini da bi i sada remi nekako bio najrelaniji ishod. Gosti su možda malo kvalitetniji, ali LIverpul je u naletu. Za x se u kaldionici Meridianbet dobija koeficijent 3.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.