Četvrtak, 19/10 - Fudbal, Urugvaj, Primera Division
19/10Racing vs FénixUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
17/10/2023 15:24
Još jedan duel ekipa iz Montevidea igra se u četvrtak u Urugvaju. Domaći Rasing dočekuje Feniks od 17 časova po srednjeevropskom vremenu.
Rasing Montevideo

Posle pet odigranih kola u urugvajskoj Klausuri Rasing je stigao do 5 bodova. To nije tako loš rezultat za tim koji u svojoj istoriji nema nekih zapaženijih rezultata. I sada je to klub koji obično završava u donjem delu tabele, pa su Aperturu okončali tek na 14. poziciji sa 15 bodova na kraju. Sada su pobedili jendom, dok su po dva puta remizirali i izgubili. Start nije bio dobar, poraz od Boston Rivera, pa dva remija, sa Maldonadom na svom terenu i na gostovanju River Plejtu. Novi poraz usledio je u 4. kolu, tada ih je pobedio slavni Nacional kao gost, a prvi trijumf zabeležen je u prošlom kolu i to na gostovanju kod Danubija. Opet je efikasnost problem, samo 4 data gola do sada, ali je zato odbrana na visini zadatka i takođe je samo četiri puta poklekla.

Feniks

Ekipa koja ima mitsku pticu koja izraste iz svog pepela za simbol, nikako da opravda takav epitet. Feniks je još jedan klub iz Montevidea, prvoligaši su u poslednjih petanestak godina u kontinuitetu, ali nemaju nekih zapaženih rezultata. Aperturu su završili na poslednjem mestu, osvojili su 12 bodova i sada im predstoji težak zadatak da naprave mnogo bolji rezultat u Klausuri. Startovali su odlično za njihove standarde, remizirali su sa Defensorom na svom terenu i Montevideo Sitijem u gostima. Usledio je zatim prvi i, do sada, jedini trijumf ovog tima, pobedili su Liverpul minimalnim rezultatom. U dva prethodna kola su izgubili od Čero Larga i Plaza Kolonije i to bi mogao da bude nagoveštaj krize.

Predlog

Ova dva tima bila su na samom dnu u Aperturi i videćemo mogu li da budu uspešniji u drugom delu sezone, popularnoj Klausuri. Za sada mogu biti zadovoljni startom, pogotovo se to odnosi na goste koji su imali težak raspored. Očekujemo tvrd meča sa malo golova. U Aperturi je Rasing pobedio Feniks minimalnim rezultatom kao gost, a sada za igru 0-2 gola dobijate koeficijent 1.56 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.