Četvrtak, 19/10 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
19/10Vasko da Gama vs FortalezaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
17/10/2023 16:36
Brazilska Serija A polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Vaska i Fortaleze. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 02:30h.
Vasko

Fudbaleri Vaska imaju dosta problema u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli, koje nažalost na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
Na poslednjih pet mečeva nekadašnji šampion Brazila je ostvario tri trijumfa, jedan remi i jedan poraz.
U prošlom kolu je Vasko da Gama remizirao na svom terenu protiv Sao Paula, a taj duel je završen bez pogodaka.

Fortaleza

Godinama unazad Fortaleza pruža poprilično dobre partije u najkvalitetnijem rangu brazilskog fudbala, a to je slučaj i ovog puta, o čemu najbolje govori i šesto mesto na tabeli koje na kraju prvenstva donosi plasman u kvalifikacije za Kopa Libertadores, a upravo to i jeste primarni cilj ove ekipe.
U prošlom kolu je Fortaleza odigrala jedan sjajan meč na svom terenu protiv Amerike Mineiro, na kom smo videli čak pet pogodaka, a na kraju je bilo 3:2 za domaćina.

Naš predlog

Vasku gori pod nogama, i zaista, ovoj ekipi su preko potrebni bodovi u borbi za opstanak, ali treba istaći i da će Fortaleza dati sve od sebe da nastavi sa sjajnom serijom rezultata, pa je možda i najrealnije da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.