Četvrtak, 19/10 - Fudbal, SAD, MLS
19/10Inter Miami vs FC Charlotte1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
17/10/2023 16:44
Još samo nekoliko mečeva je ostalo do kraja MLS-a, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Inter Majamija i Šarlota. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 02:00h.
Inter Majami

I pored dolaska Lionela Mesija, Inter iz Majamija nažalost nije uspeo da izbori plasman u doigravanje.
U ovom trenutku se ovaj atraktivan klub nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli istočne konferencije, uz čak sedam bodova manjka u odnosu na timove koji se nalaze na poziiciji koja vodi u plej-of.
U prošlom kolu je ova ekipa doživela poraz na domaćem terenu od Sinsinatija, a taj susret je završen rezultatom 0:1.

Šarlot

Za razliku od Intera, Šarlot još uvek ima realne šanse da se domogne doigravanja, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na dvanaestom mestu na tabeli istočne konferencije uz samo bod manjka u odnosu na devetoplasirani Dalas, koji je odigrao sve mečeve u ovogodišnjem izdanju MLS-a.
Ukoliko slavi na ovom susretu, Šarlot ne samo da će preteći devetoplasirani Dalas, nego i osmoplasirani Montreal, pa je utisak da je ovo meč sezone za ovu ekipu.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli, Inter Majami više nema ni teoretskih šansi da se nađe u plej-ofu, što bi Šarlot kome su bodovi iz ovog meča preko potrebni mogao, ali i morao da iskoristi, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.