Sreda, 18/10 - Košarka, Međunarodni, Eurocup
18/10Beşiktaş vs Cedevita Olimpija1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
17/10/2023 18:49
Ekipa Bešiktaša će u okviru 3. kola Evrokupa dočekati ekipu Cedevita Olimpije. Meč je na programu od 19 časova.
Bešiktaš

Ekipa koju sa klupe predvodi Dušan Alimpijević je u prvom kolu savladala Huventud na gostujućem terenu rezultato 62:63, dok su u prethodnom kolu upisali i drugu pobjedu u grupi pošto su nanijeli poraz ekipi Prometeja 92:70.  Za vikend su imali veoma tešku i burnu utakmicu protiv ekipe Burse koju su na kraju izgubili nakon produžetka, pa će u ovaj meč ući veoma motivisani kako bi upisali i treću pobjedu u Evrokupu. Jasno je da Bešiktaš pruža mnogo bolje partije kod kuće, pa će zato i u ovom meču biti favoriti.

Cedevita Olimpija

Ekipa iz Ljubljane još uvijek ne zna za pobjedu u Evrokupu, pošto su u prvom kolu ubjedljivo poraženi od Hapoela rezultatom 100:73, dok su u prethodnom kolu izgubili u veoma tijesnoj završnici, nakon produžetka, od ekipe Huventuda rezultatom 87:88. U ABA ligi su za sada upisali 2 pobjede i jedan poraz, ubijedljiv, protiv ekipe Crvene zvezde. Za vikend su ubijedljivo slavili protiv ekipe Splita rezultatom 97:68, pa se čini da su koliko toliko uhvatili malo bolju formu.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će Bešiktaš slavili u ovom meču, pošto su zaista kvalitetniji i uigraniji tim od Cedevite. Prema tome predlažemo čistog keca po kvoti 1.30 u MozzartBet kladionici.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.