Četvrtak, 19/10 - Košarka, Međunarodni, Euroleague
19/10Fenerbahçe vs Asvel Lyon-VilleurbanneUkupno pogodaka - iznad/ispod(Sa produžetkom)tip: Više 156.50
7 / 10 Ulog
18/10/2023 16:59
U okviru 4. kola Evrolige, ekipa Fenerbahčea će u Istanbulu ugostiti ekipu Asvela koja još uvijek ne zna za pobjedu u novoj sezoni. Meč je na programu u četvrtak od 19 časova i 45 minuta.
Fenerbahče

Tim koji sa klupe predovdi Dimitris Itudis je u dosadašnjem dijelu Evrolige upisao dvije pobjede i jedan poraz. Na samom startu u prvom kolu su odigrali neizvjestan meč protiv ekipe Milana koji su riješili u svoju korist posle produžetka. U narednom kolu su poraženi na teškom gostovanju kod ekipe Valensije, takođe u neizvjesnoj završnici. Prije 2 dana su na domaćem terenu savladali ekipu Panatinaikosa rezultatom 83:69.  U domaćem prvenstvu su na dvije pobjede i jednom porazu, a u ovaj meč ulaze kao apsolutni favorit.

ASVEL

Ekipa Asvela ne može da se poveže na početku nove sezone. Katastrofalno igraju u Evroligi i za sada su najgora ekipa sa čak 3 poraza i nijednom pobjedom. Ubjedljivo su izgubili od ekipe Crvene zvezde, zatim na domaćem terenu od ekipe Partizana, da bi potom prije 2 dana izgubili protiv ekipe Efesa. Nevjerovatno zvuči podatak da su na poslednjih 7 mečeva u svim takmičenjima, upisali samo jednu pobjedu. U domaćem prvenstvu su na skoru od 4 pobjede i 3 poraza.

Naš prijedlog

Mi vam predlažemo igru ukupan broj poena + (granica 156,5) po kvoti 1.65 u MaxBet kladionici. Mišljenja smo da će Fener ovde rutinski slaviti i postići barem 90 poena, dok od ekipe Asvela očekujemo kakav takav otpor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.