Četvrtak, 19/10 - Fudbal, Danska, 1st Division
19/10Vendyssel vs Horsens II1X2tip: 2
9 / 10 Ulog
18/10/2023 17:51
Novajlija u ligi bi pristao da sve utakmice igra na strani, toliko je loš na svom terenu. Utakmica Super lige Danske igra se u petak u 19 časova.
Hvidovre

Ekipa Hvidovrea je \'\'fenjeraš\'\' posle 11 odigranih kola u danskoj Super ligi. To i nije čudo s obzirom da je ovaj tim prolestos postao prvoligaš. Ipak, očekivalo se da osvoje više bodova od tri boda, koliko trenutno imaju. Još uvek nemaju trijumf u eliti, po tome su jedini u ovom društvu, ali zaostatak za nekim drugim timovima iz donejg dela tabele nije takav da se ne može stići. Naravno, morali bi mnogo bolje da igraju, i pre svega pobeđuju. Za sada ne izgleda da će se nešto drastično promeniti a ua Hvidovre je važno da ne zaostanu previše jer posle 22 kola sledi plej-aut i prilika da u duelima sa sebi sličnim rivalima osvoje dovoljno poena za opstanak. Na domaćem terenu igraju katastrofalno, na pet utakmica imaju isto toliko poraza, a dali su samo jedan jedini gol, i to u porazu od 5:1 protiv Odenzea.

Silkeborg

Gosti su imali dosta lošu prethodnu sezonu, pogotovo ako se uporedi sa onom kada su igrali u Evropi i dugo bili konkurentni u bici za titulu u Danskoj. Sada su sasvim solidni, a posebno su to bili neposredno pre odlaska na pauzu. Na poslednjih sedam mečeva pobedili su 6 puta i samo jednom izgubili. Tome možemo dodati i dve ponbede u kupu i plasman u osminu finala najmasovnijeg takmičenja. Pošto su vredno sakupljali bodove fudbaleri Silkeborga su se popeli na treću poziciju sa samo bodom manje od aktulenog šampiona FC Kopenhagena i dva od lidera Brondbija. Izgubili su na poslednjem gostovanju protiv Randersa, ali su zato četiri puta pre toga pobedili na strani, dva puta u prvenstvu i dva puta u kupu.

Predlog

Ova dva tima su se sastala pre mesec i po dana u prvom delu sezone. Silkeborg je slavio uz dosta muka sa 1:0. Čini nam se da je sada gost u još boljoj formi i da će lakše doći do bodova. Za dvojku se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 1.55.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.