Petak, 20/10 - Fudbal, Argentina, Copa de La Liga Profesional
20/10Kolon vs River Plata1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
19/10/2023 04:44
Liga Kup Argentine polako ali sigurno ulazi u svoju završnu fazu a za vas smo ovog puta analizirali duel između Kolona i River Plejta. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 23:30h.
Kolon

Kolon se u ovom trenutku nalazi na četvrtom mestu na tabeli grupe A, a treba istaći da je ta pozicija ujedno i poslednja koja na kraju regularnog toka Liga Kupa donosi plasman u doigravanje.
Na pet poslednjih mečeva u drugom po važnosti takmičenju u Argentini ova ekipa je ostvarila dva trijumfa, isto toliko poraza uz jedan remi.
U prošlom kolu je Kolon odigrao jedan loš meč na gostovanju kod Barakasa, koji je na kraju slavio sa 2:1.

River Plejt

River Plejt je igrao sjajno u prošlom izdanju argentinskog šampionata, pa je ova ekipa potpuno zasluženo stigla do naslova prvaka, što naravno i jeste bio primarni cilj.
Velike ambicije argentinski velikan ima i u Liga Kupu ove zemlje, a u ovom trenutku se klub sa Monumentala nalazi na drugom mestu na tabeli grupe A, uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Independijente.
U prošlom kolu su izabranici trenera Demikelisa slavili na svom terenu protiv Taljeresa, kada je bilo 1:0.

Naš predlog

Kolon u poslednje vreme polako ali sigurno posustaje, a mišljenja smo zaista da bi to mogao da iskoristi River Plejt i dosta lakše nego što se očekuje slavi na ovom duelu pa vam preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.96.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.