Subota, 21/10 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
21/10Union Berlin vs ŠtutgartUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
19/10/2023 12:32
Da se ovaj meč igra pre nekoliko meseci sve bi bilo jasno, sada su stavri u Bundesligi drugačije. Union dočekuje Štutgart u subotu od 15.30.
Union Berlin

Kao da su Šumari iz Berlina zagrizli veći komad slave nego što su spremni u ovom momentu da svare. Tim koji je od ulaska u Bundesligu svake sezone podizao lestvicu i preko Lige konferenija i Lige Evrope najzad stigao i u Ligu šampiona, nalazi se u velikoj krizi, pre svega, rezultata. Union je vezao sedam poraza u dva takmičenja, pet u Bundesligi i dva u Ligi šampiona. To je više nego zabrinjavajuće, a posebno se to odnosi na neuspehe u domaćem šampionatu. Na tabeli su se spustili do 13. pozicije i ako ovako nastave od novog izlaska u Evropu neće biti ništa, a Šumari će biti blizu borbe za opstanak. Očigledno je igranje jakog takmičenja, kakvo je Liga šampiona, uzelo danak i Šumari ga plaćaju u Bundesligi. Uz to nisu imali ni sreće, pa su onba meča u elitnom takmičenju izgubili golovima primljenim u sudijskoj nadokandi, protiv Reala u Madridu i Brage u Berlinu. Kroz tri dana čeka ih meč sa milanskim Interom.

Štutgart

Švabe igraju kao preporođene. Tim koji se ispadanja spasio tek u baražu proletos, sada je na drugom mestu i u gleda u leđa samo ekipi Leverkuzena. Štutgart je u prvih 7 kola upisao šest pobeda i samo jedan poraz, od ekipe Lajpciga na strani. Kao primer recimo da je Štutgart prošle sezone imao sedam pobeda u ligi u 34 kola, a sada samo trijumf manje posle sedam odigranih. Sve zasluge idu na adresu maldog trenera Sebastijana Henesa, nekadašnjeg stratega Hofenhajma, međutim, ne može se zanemariti ni učinak igrača, posebno Girasija koji je u sedam rundi dao već 13 golova i ubedljivo je prvi na listi strelaca. Švabe nikad nisu važile za nešto posebno efikasan tim, a sada su dali već 22 gola i od njih su efikasniji samo Bajern i Bajer koji su po jednom više pogađali protivničke mreže.

Predlog

Prošle sezone je Union dobio oba meča protiv Štutgarta ali su se sada, kao što smo rekli, stvari promenile. Gosti dolaze prepuni samopouzdanja i ne bi nas iznenadilo ni da slave u \'\'Kući starog šumara\'\'. Pritom Union tek čeka meč sa Interom i sigurno je da će i to malo opteretiti domaćina. Verujemo da će oba tima igrati na pobedu pa je naš predlog veći broj golova. Za 3+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.