Petak, 20/10 - Fudbal, Bugarska, A PFG
20/10Lokomotiva Plovdiv vs Beroe1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
19/10/2023 17:12
U okviru 14. kola elitnog ranga takmičenja Bugarske, sastaće se ekipa Lokomotiva iz Plovdiva i Beroe. Meč je na programu od 18 časova i 15 minuta.
Lokomotiv Plovdiv

Ekipa iz Plovdiva je za sada lider u Bugarskoj sa 30 osvojenih poena. Na bilansu su od 9 pobjeda, 3 remija i jednog poraza. Trenutno se nalaze u maloj krizi, pošto na poslednja 3 meča ne znaju za pobjedu. U poslednjem kolu su odigrali neriješeno 2:2, sa drugoplasiranom ekipom Černo Moreca koja ima samo bod manje od njih. Tako će ovaj meč biti veoma značajan za njih u nastojanju da posle mjesec dana upišu novu pobjedu i zadrže prvo mjesto na tabeli.

Beroe

Tim koji uz poslednjeplasirani Etar ima najlošiju formu u ligi. U poslednjih 5 mečeva upisali su čak 4 poraza i samo jedan remi. U poslednjem meču su poraženi od Lokomotive iz Sofije sa rezultatom 0:1. Poslednju pobjedu su upisali još 19. avgusta pa u ovaj meč ulaze kao autsajder. Dobri rezultati sa početka sezone su im omogućili da se trenutno nađu na sredini tabele sa 14 osvojenih bodova.

Naš prijedlog

Lokomotiv je dosta kvalitetniji tim i u dosta boljoj formi pa vam predlažemo čistog keca po kvoti 1.60 u MaxBet kladionici. Bonus tip za ovaj meč je igra 0-2 po identičnoj kvoti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.