Petak, 20/10 - Fudbal, Italija, Serija B
20/10Parma vs Como1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
19/10/2023 22:07
Italijanska Serija B nam je do sada donela nekoliko veoma interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Parme i Koma. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Parma

Parma ima najviše moguće ambicije u ovogodišnjem izdanju drugog po kvalitetu ranga u italijanskom fudbalu, a u ovom trenutku se nekadašnji osvajač Liga Evrope nalazi na prvom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na drugoplasirani Palermo, a poznato je da će na kraju regularnog dela prvenstva dve najbolje prvoplasirane ekipe izboriti direktan plasman u Seriju A, što naravno i jeste primarni cilj Parme.
U prošlom kolu je tim sa Enio Tardinija doživeo svoj prvi poraz u prvenstvu i to od Venecije na strani, u jednom sjajnom meču koji je završen rezultatom 3:2.

Komo

Utisak je da svi navijači Koma mogu da budu i te kako zadovoljni sa dosadašnjim partijama njihove omiljene ekipe u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije B, s obzirom da se u ovom trenutku nekadašnji prvoligaš nalazi na šestom mestu na tabeli, koje na kraju prvenstva donosi plasman u plej-of.
Na pet poslednjih mečeva Komo je ostvario tri trijumfa, jedan remi, ali i jedan poraz.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena od Kremonezea na svom terenu rezultatom 1:3.

Naš predlog

Parma je konačno startovala onako kako se to i očekuje od italijanskog velikana, i sigurno je da je ovaj tim veliki favorit na svom terenu protiv Koma, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.