Petak, 20/10 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
20/10Hanover 96 vs MagdeburgDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
20/10/2023 01:05
Nemačka Cvajta se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Hanovera i Magdeburga. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Hanover

Svakako da Hanoveru nije mesto u drugom po kvalitetu rangu nemačkog fudbala, ali ova ekipa godinama unazad pokušava da dođe do plasmana u elitu, i svakako da će to biti primarni cilj i ovog puta.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na petom mestu na tabeli uz samo četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Senkt Pauli.
Na poslednjih pet mečeva u Cvajti, Hanover je ostvario tri trijumfa, jedan remi, ali i jedan poraz i to u prošlom kolu kada je ova ekipa izgubila na strani kod Kajzerslauterna rezultatom 3:1.

Magdeburg

Magdeburg će za primarni cilj imati opstanak u društvu najboljih, a nakon devet odigranih kola ova ekipa se nalazi na solidnom osmom mestu na tabeli uz trinaest osvojenih bodova, što je trenutno za šest poena manje u odnosu na prvoplasirani Senkt Pauli.
Na poslednjih pet mečeva ova simpatična ekipa je ostvarila samo jedan trijumf, dva remija i isto toliko poraza.
U prošlom kolu je Magdeburg remizirao na svom terenu protiv Karlsruea, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Blagi favorit na ovom duelu je domaćin bez ikakve sumnje, ali ipak smo mišljenja da je realnije da vidimo golove na obe strane, pa vam savetujemo da probate sa igrom GG uz kvotu 1.42 u Maxbetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.