Subota, 21/10 - Fudbal, Bosna i Hercegovina, Premijer Liga
21/10Posušje vs GOŠK GabelaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
20/10/2023 17:51
U okviru 11. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, ekipa Posušja će na domaćem terenu ugostiti GOŠK iz Gabele. Meč je na programu u subotu od 18 časova i 30 minuta.
Posušje

Posušje je veoma dobro ušlo u novu sezonu u kojoj je cilj što duže ostati konkurentan u gornjem dijelu tabele. To im za sada uspijeva pošto su u dosadašnjih 10 utakmica sakupili 13 bodova, što ih pozicionira na 6. mjestu na tabeli. U poslednje vrijeme igraju dosta promjenljivo pa su na poslednja 3 meča upisali poraz, remi i pobjedu. U prethodnom kolu su poraženi od ekipe Veleža sa 2:1, ali poznato je da oni bolje partije pružaju na domaćem terenu, na kom imaju 1 poraz, 2 pojede i 1 remi ove sezone.

GOŠK Gabela

Povratnik u Premijer ligu je jedan od kandidata za ekspresan povratak u niži rang, međutim za sada su 9. mjestu sa 11 osvojenih bodova, sa 3 boda više od opasne zone. U negativnom su nizu od dva poraza, a posebno je bio bolan poslednji, od ekipe Borca  su poraženi sa 0:3 iako su pružili sasvim solidnu partiju. U gostima su ove sezone odigrali 5 utakmica a upisali su 3 poraza, 1 remi i jednu pobjedu i to protiv ekipe Željezničara, što govori da ovaj tim ima kvalitet i potencijal.

Naš prijedlog

Posušje je favorit u ovom meču ali smo mi mišljenja da je pred nama jedan veoma tvrd meč u kom će pasti mali broj golova, te vam prema tome predlažemo igru 0-2 po kvoti 1.70 u MeridianBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.