Subota, 21/10 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
21/10Darmštat 98 vs RB Leipzig1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
21/10/2023 03:05
U subotu je na programu pregršt veom interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Darmštada i Lajpciga. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova i 30 minuta.
Darmštad

Primarni cilj Darmštada u ovogodišnjem izdanju nemačke Bundeslige će sasvim sigurno biti opstanak u društvu najboljih, pa ako se na taj način posmatraju stvari onda je sasvim sigurno da svi navijači ovog tima imaju baš dosta razloga za zadovoljstvo.
Naime, u ovom trenutku se Darmštad nalazi na jedanestom mestu na tabeli uz sedam osvojenih bodova, što je za tri poena viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
U prošlom kolu je ova ekipa slavila na gostovanju kod Augsburga, a taj duel je završen rezultatom 1:2.

Lajpcig

Nakon ubedljivog trijumfa u Superkupu Nemačke nad Bajernom kada je bilo 3:0, bilo je i više nego jasno da Red Bul ima najviše moguće ciljeve ove sezone.
Ipak, u prvom kolu je ovaj tim poražen od Leverkuzena, da bi nakon toga usledila sjajna serija popularnih Bikova, koja je prekinuta remijem protiv Bajerna, ovog puta u prvenstvu.
U prošlom kolu je Lajpcig samo remizirao na gostovanju kod Bohuma, što je trenutno dovoljno za šestu poziciju na tabeli.

Naš predlog

Deluje da je nakon dva remija Lajpciga u prvenstvu Nemačke došlo vreme za jedan trijumf popularnih Bikova, što naravno neće biti nimalo lak zadatak, ali smo mišljenja da će četa Marka Rozea ipak potvrditi kvalitet i slaviti na neugodnom gostovanju.
Kladionica CircusBet dvojku na Lajpcig plaća sa kvotom 1.51.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.