Subota, 21/10 - Fudbal, Italija, Serija A
21/10Torino vs Inter1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
21/10/2023 03:21
Serija A se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Torina i Intera. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Torino

Torino iz sezone u sezonu ulazi sa ambicijom da izbori plasman u neko od evropskih takmičenja, međutim, to popularnim Bikovima poslednjih nekoliko godina ne polazi za rukom.
U ovom trenutku se Nemanja Radonjić i drugari nalaze na četrnaestom mestu na tabeli uz devet osvojenih bodova.
Nakon dosta dobrog starta šampionata, Bikovi su nanizali četiri meča bez trijumfa, uz konstataciju da je ovaj klub u prošlom kolu poražen na gostovanju kod Juventusa, kada je bilo 2:0.

Inter

Inter je brutalno dobro startovao u prvenstvu, međutim, sve je po ovu ekipu krenulu nizbrdo nakon poraza od Sasuola na domaćem terenu.
Nakon tog neuspeha na Đuzepe Meaci, Inter je slavio na nimalo prijatnom gostovanju kod Salernitane, sa čak 0:4, ali je posle toga četa Simonea Inzagija ponovo poklekla na svom terenu i to protiv Bolonje kada je bilo 2:2, pa se u ovom trenutku Inter nalazi na drugom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Milan, i deluje da je pobeda u Torinu imperativ.

Naš predlog

Potencijalno, ovaj meč ne bi trebalo da nam donese previše pogodaka, a ako govorimo o prognoziranju konačnog ishoda, prednost dajemo gostima iz Milana, koji nakon dva kiksa na svom terenu žele da pobedom na strani ugase požar, zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Maxbet plaća sa kvotom 1.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.