Nedelja, 22/10 - Fudbal, Italija, Serija A
22/10Bolonja vs FrozinoneDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
21/10/2023 11:54
Jedan od zanimljivijih mečeva ovog kola u italijanskoj Seriji A igra se u Bolonji. Meč istoimenog tima i Frozinonea na programu je u nedelju u 15 časova.
Bolonja

Nakon tri uzastopne utakmice bez datog ali i primljenog gola, Bolonja je u dva poslednja kola dala čak pet. Prvo su sa 3:0 pobedili Empoli na svom \'\'Renato Dalari\'\', da bi onda napravili iznenađnje na Meaci i remizirali sa Interom 2:2. Da sve bude zanimljivije, Bolonja je gubila u Milanu sa 2:2 i uspela da nadoknadi tu prednost neroazura. To je jedan novi kvalitet tima koji predvodi Tijago Mota, a to je bio tek drugi meč u sezonu na kome su primili više od jednog gola. Prvi je bio takođe protiv milanskog tima, u premijernom meču u prvenstvu Milan je slavio u Bolonji 2:0. Bolonja ima samo jedan poraz, ali i čak 5 nerešenih rezultata pa je na tabeli pred ovo kolo tek na 11. mestu.

Frozinone

Gosti su novajlije u društvu najboljih ali su već na početku sezone pokazali zavidan kvalitet i u potpunosti opravdali trijumf iz Serije B u prethondnom prvenstvu. Frozinone je trenutno na 8. mestu ali su razlike među timova u sredini tabele tako male, da u zavisnosti od ishoda duela u Bolonji mogu nekoliko mesta napred ili nazad. U prošlom kolu, pred odlazak na prvenstvenu pauzu, Frozinone je slavio protiv Verone 2:1, a taj trijumf je stigao posle tri vezana meča bez pobede sa dva remija i porazom na Olimpiku od Rome. Čak i taj meč protiv Vučice koji su izgubili, fudbaleri Frozinonea su odlično odigrali i propustili svoje šanse.  Ipak, u gostima još nemaju pobedu u ovom šampionatu, posle remija sa Udinezeom i Salernitanom dogodio se taj poraz u Rimu.

Predlog

Na utakmicama Bolonje pada jako malo golova, oni su dali svega 8 a primili dva manje. Frozinone je nešto efikasniji i igra otvorenije, pa nam se čini da bi mogli bar jednom da zatresu mrežu na Dalari. Očekujemo da i Boonja pogodi njihovu mrežu pa je naš predlog za ovaj duel igra gol-gol. Za GG kvota je 1.88 u kladionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.