Nedelja, 22/10 - Fudbal, Srbija, Superliga
22/10Mladost Lučani vs Radnički Niš1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
21/10/2023 12:10
Dragačevci igraju sasvim dobro ove sezone, znatno bolje nego njihovi gosti iz Niša. Utakmica u Lučanima igra se u nedelju u 18 časova.
Mladost Lučani

Nije niko naigrao fudbala u Lučanima ove sezone i jedino je Crvena zvezda odnela ceo plen iz Dragačeva. Mladost je imala dosta težak raspored, osvojila je bod na svom terenu protiv Radnika, TSC-a i Vojvodine, a pobedila Spartak i Novi Pazar. Bili su dosta dobri i u gostima gde su već dva puta pobedili. Pred odlazak na pauzu Mladost je gostovala kod lidera Partizana u Beogradu, držali su se dosta dobro i do tridesetak minuta pre kraja bilo je 0:0. Posle gola Natha sa penala crno-beli su još jednom zatresli mrežu Lučanaca i zasluženo slavili. Da li će ovo biti efikasan duel umnogome zavisi i od stanja terena u Lučanima, a to zavisi i od vremenskih uslova.

Radnički Niš

Nišlije su novo prvenstvo otvorile sa četiri uzastopna poraza, a posle šest kola imali su jedan trijumf i pet neuspeha. Već tada slovili su za jednog od glavnih kandidata za ispadanje, tačnije prvo za igranje u plej-autu. Na startu ovog prvenstva došao je i novi trener, Nikola Trajkvoić, i on i dalje ima puno poverenje uprave, mada rezultati nisu onakvi kakvi su bili planirani. Istina, Meraklije su se oporavile u nastavku prvenstva u poslednja četiri kola imaju samo jedan poraz i to minimalan od Zvezde na stadionu \'\'Rajko Mitić\'\'. Učinak bi bio i bolji da ih nije šokirao napretkov napadač Stanojlović u prethodnom kolu, kada je izjednačio na Čairu u bukvalno poslednjoj sekundi nadoknade i tako je Radnički ostao bez pobede u srpskom El Klasiku. Radnički je pred ovo kola na 13. mestu sa 8 osvojenih bodova.

Predlog

Utakmice između Mladosti i Radničkog bile su dosta efikasne u prethodnoj sezoni, jedini duel u Lučanima završen je rezultatom 2:2, dok su dve utakmice na Čairu u Nišu okončani rezultatom 2:1, jednom je slavio Radnički a jednom Mladost. Možda golova bude i sada na obe strane, ali je naš predlog pobeda domaćina. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.