Ponedeljak, 23/10 - Fudbal, Francuska, National
23/10Red Star vs Cholet1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
21/10/2023 12:37
\'\'Crvena zvezda\'\' iz pariskog predgrađa ima priliku da se dodatno odvoji na vrhu tabele. Poslednji meč francuske Nacionalne lige igra se u ponedeljak u 19.30.
Red Star

Domaćin je u odličnoj formi od starta prvenstva i glavni je kandidat da se vrati u Ligu 2. Red Star je u deset odigranih utakmica u Nacionalnoj ligi ostavrio 8 pobeda i samo o jedan remi i poraz. Sa 25 bodova ubedljivo su prvi, a iza njih je trenutno Nior sa pet bodova manje i utakmicom više odigranom. Red Star ima odličnu priliku da se pobedom nad slabim Šoleom dodatno odvoji na tabeli i stekne lepih osam bodova viška u odnosu na prvog pratioca. Na četiri utakmice odigrane pred svojim navijačima Red Star je zabeležio isto toliko pobeda a postigao je deset golova. Jedino je Ruen bio blizu boda, izgubio je samo sa golom ralike bilo je 3:2 za \'\'Crvenu zvezdu\'\'.

Šole

Ovaj francuski grad mnogo je poznatiji po košarkaškom nego po fudbalskom timu. Fudbaleri su uglavnom u trećoj ligi a ove sezone moraju da se potrude da bi tu i ostali. Pred ovu utakmicu nalaze se na pretposlednjem mestu a iz lige ispadaju poslednjih šest ekipa. Šole je sakupio 9 bodova, u deset utakmica su pobedili tri puta i izgubili čak 7 utakmica. Na gostovanju kod lidera stižu posle tri vezana neuspeha i teško je očekivati da taj loš niz prekinu u pariskom predgrađu. Jednu od te tri pobede Šole je ostvario u gostima, bili su bolji od u Dižonu gde su slavili minimalnim rezultatom, dok su na ostala tri gostovanja poraženi.

Predlog

Čini nams e da je jedinica na ovom meču jedan od fikseva dana. Red Star je mnogo kvalitetniji od Šolea i sigurno da neće propustiti priliku da se dodatno odvoji na vrhu tabele. Njihov krajnji cilj je povratak u Ligu 2 i verujemo da su jedan od glavnih kandidata da se na kraju prvenstva presele u viši rang. Za pobedu Red Stara koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.51.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.