Ponedeljak, 23/10 - Fudbal, Turska, Superliga
23/10Fatih Karagümrük vs Adana DemirsporUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
21/10/2023 13:03
Pre pauze domaći tim dugo nije ostvario pobedu. Nevolja je što mu u goste stiže odlična Adana. Meč se igra u ponedeljak u 19 časova.
Karagumruk

Ekipa iz Istanbula već šest kola ne zna za pobedu i  nije ni čudo što su pred ovo kolo na 16. poziciji u turskoj Super ligi, tik iznad crte koja deli timove koji ispadaju od onih koji će opstati u eliti. Rano je donositi zaključke, pogotovo jer je ovaj tim prošle sezone igrao sasvim dobro i na kraju završio na visokom 7. mestu na tabeli. Sada Karagumruk ima samo jednu pobedu u prvih 8 kola, slavili su u duelu sa Bašakšehirom i to kao gosti, dok su na svom terenu još nisu uspeli da pobede, na četiri odigrane utakmice na stadionu \'\'Ataturk\'\' imaju dva remija i dva poraza. Bodove su odneli Bešiktaš i Kasimpaša. Odbrana im nije tako loša, primili su 9 golova na 8 utakmica, ali su dali samo sedam, ni gol po meču prosečno.

Adana Demirspor

Najprijatnije iznenađenje prošle sezone, ekipa Adane Demirspora, i sada igra vrlo značajnu ulogu u Super ligi Turske. Posle 8 odigranih kola u elitnom rangu nalaze se na 3. mestu, a gledaju u leđa samo velikanima Galatasaraju i Fenerbahčeu. Doduše i jedni i drugi su na solidnoj udaljenosti, Galata na pet a Fener na sedam bodova razlike. Prošlu sezonu Adana je okončala na 4. poziciji, na taj način su izborili igranje u kvalifikacijama za Ligu konferencija i bili su jako blizu plasmanu u grupnu fazu. Eliminisali su rumunski Kluđ, hrvatski Osijek i zaustavio ih je tek belgijski Genk u plej-ofu za najmlađe evropsko takmičenje, to tek posle produžetaka u Istanbulu. Pre pauze su vezali tri pobede u prvenstvu, ali su sva tri meča igrali na svom terenu. Bešiktašu i Alaniji su dali po 4 gola, dok su Trabzon savladali minimalnim rezultatom.

Predlog

Adana je dobila tri prethodna duela protiv Karagumruka i svakako je favorit i u ovom meču. S druge strane domaćin mora da učini sve i prekine niz bez pobede jer će u suprotnom sigurno pasti u zonu ispadanja. Očekujemo tvrd meč, možda jedan gol reši sve, a naš predlog je igra 0-2 gola. Za ovaj tip koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 2.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.