Nedelja, 22/10 - Fudbal, Španija, La Liga
22/10Đirona vs Almería1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
22/10/2023 08:26
Špansko fudbalsko prvenstvo se polako ali sigurno zahuktava,a za vas smo ovog puta analizirali duel između Đirone i Almerije. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova i 15 minuta.
Đirona

Đirona je bez ikakve sumnje najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja španske La Lige, pošto se u ovom trenutku tim iz Katalonije nalazi na trećem mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Real Madrid, koji ima i meč viška, pošto je kraljevski klub sinoć u derbiju kola remizirao protiv Sevilje, kada je bilo 1:1.
U prošlom kolu je Đirona odigrala još jedan sjajan meč i slavila na teškom gostovanju kod Kadiza, koji retko gubi na svom terenu, a taj duel je završen rezultatom 0:1.

Almerija

Kako sada stvari stoje, stiče se utisak da je Almerija jedan od glavnih kandidata za selidbu u niži rang.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo tri osvojena boda.
Na devet odigranih susreta Almerija je doživela čak šest poraza, uz tri remija, a u prošlom kolu je ovaj tim izgubio u Baskiji, kada je Atletik Bilbao slavio sa 3:0.
Inače, na gostovanjima je do sada "fenjeraš" odigrao četiri meča i doživeo tri poraza uz jedan remi.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Đirona samo potvrditi da igra fantastično na startu sezone, a ovog puta im zadatak neće biti ni previše težak, pošto im u goste dolazi ekipa koja je do sada ubedljivo najmanje pokazala od svih timova u ovogodišnjem izdanju španske La Lige, pa toplo preporučujemo jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.