Ponedeljak, 23/10 - Fudbal, Rumunija, Liga I
23/10CFR Cluj vs OţelulUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
22/10/2023 08:35
Rumunsko fudbalsko prvenstvo nam je do sada donelo nekoliko veoma interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Kluža i Ocelula. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova.
Kluž

Nakon prošlogodišnje titule Farula, sigurno je da će Kluž dati sve od sebe da povrati primat u rumunskom fudbalu, a u ovom trenutku je situacija takva da se nekadašnji šampion ove zemlje nalazi na drugom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na FCSB (nekadašnju Steauu).
Do sada je Kluž odigrao dvanaest mečeva u najkvalitetnijem rangu rumunskog fudbala i ostvario osam trijumfa, dva remija i dva poraza.
U prošlom kolu je drugoplasirani tim na tabeli remizirao na gostovanju kod Dinama iz Bukurešta, kada je bilo 1:1.

Ocelul

Ocelul se ove sezone vratio u najkvalitetniji rang rumunskog fudbala, gde je ovom timu i mesto, pogotovu što se radi o nekadašnjem učesniku Lige šampiona.
Primarni cilj će ovog puta svakako biti opstanak u društvu najboljih, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na dosta dobrom devetom mestu na tabeli uz četrnaest osvojenih bodova.
Na pet poslednjih mečeva u prvenstvu Ocelul je ostvario dva trijumfa, dva remija i samo jedan poraz i to u prošlom kolu na domaćem terenu protiv Farula, kada je bilo 0:1.

Naš predlog

Svakako da je Kluž veliki favorit na ovom susretu, ali pored toga smo mišljenja da će nam ovaj susret doneti baš dosta pogodaka, pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.07.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.