Ponedeljak, 23/10 - Fudbal, Italija, Serija A
23/10Fiorentina vs Empoli1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
22/10/2023 08:59
U ponedeljak je naravno nešto slabija ponuda nego što je to bio slučaj za vikend, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Fiorentine i Empolija. Početak susreta između dva tima iz Toskane je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Fiorentina

Fudbaleri Fiorentine igraju sjajno u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A, a najbolja potvrda za to je bez ikakve sumnje i trenutno četvrto mesto na tabeli koje na kraju prvenstva donosi plasman u Ligu šampiona, što bi bio ogroman uspeh.
Podsećamo vas naravno da je Viola prošle sezone stigla do finala Lige konferencija, gde je ovaj tim nažalsot poražen od Vest Hema.
U prošlom kolu Serije A Fiorentina je slavila na gostovanju kod Napolija, kada je bilo 1:3.
Pre toga je Viola bila bolja i od Kaljarija na svom terenu i to bez većih problema pošto je na kraju bilo 3:0.

Empoli

Kada se sve sabere i oduzme, stiče se utisak da je Empoli tim koji je do sada možda i najmanje pokazao od svih ekipa u Seriji A, iako je utisak da nakon katastrofalnog starta, stvari polako ali sigurno za tim iz Toskane idu na bolje.
U ovom trenutku se Plavi nalaze na osamnaestom mestu na tabeli sa samo četiri osvojena boda, a u prošlom kolu je Empoli remizirao na svom terenu protiv Udinezea kada nije bilo golova.
Na gostovanjima za sada ovaj tim ima tri poraza, uz dvanaest primljenih i niti jedan postignut gol.

Naš predlog

Bez puno analize i razmišljanja, mislimo da je sasvim logično zašto vam ovde preporučujemo da probate sa jedinicom, koju kladionica Circusbet plaća sa kvotom 1.44.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.