Sreda, 25/10 - Fudbal, Argentina, Primera
25/10Racing Trelew vs Boka JuniorsDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
22/10/2023 15:46
Argentinski Liga Kup polako ali sigurno ulazi u svoju završnu fazu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Rasinga i Boke Juniors. Početak meča između ova dva tima je zakazan za ponoć.
Rasing

Fudbaleri Rasinga igraju promenljivo u ovogodišnjem izdanju argentinskog Liga Kupa, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli.
Primarni cilj će naravno biti plasman na jedno od prva četiri mesta, pošto to na kraju donosi plasman u samu završnicu Liga Kupa, uz napomenu da će to biti veoma težak zadatak.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na gostovanju kod Sarmijenta, a taj susret je završen rezultatom 1:1.

Boka Juniors

Boka Juniors čeka finale Kopa Libertadoresa, koje je na programu za nešto manje od dve nedelje, a do tada će ovaj tim dati sve od sebe da se umeša u borbu za plasman u samu završnicu Liga Kupa.
U ovom trenutku se tim sa Bombonjere nalazi na desetom mestu na tabeli uz čak četiri boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Platense, što i nije nenadoknadiva razlika.
U prošlom kolu su Kavani i drugari ostvarili veoma važan trijumf na svom terenu protiv Santa Fea, kada je bilo 2:1.

Naš predlog

I jedni i drugi će dati sve od sebe da dođu do trijumfa na ovom duelu, pa treba očekivati golove na obe strane, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Maxbet plaća sa kvotom 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.