Petak, 24/11 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
24/11Fortaleza vs BotafogoUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
22/10/2023 17:47
Nije još puno ostalo do ovogodišnjeg izdanja brazilske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Fortaleze i Botafoga. Početak meča između ove dve ekipe je zakazan za ponoć.
Fortaleza

Fortaleza godinama unazad igra poprilično dobro u brazilskom prvenstvu, a to je naravno slučaj i ovog puta, pošto se ova simpatična ekipa trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na šestoplasirani Atletiko Paranense, a poznato je da ta šesta pozicija na kraju prvenstva donosi plasman u Kopa Libertadores, što naravno i jeste primarni cilj Fortaleze.
U poslednje vreme ova ekipa ima dosta problema, pa je tako u prošlom kolu Fortaleza poražena doživela drugi uzastopni poraz u prvenstvu i to na gostovanju kod Baije, kada je bilo 2:0.

Botafogo

Ukoliko se nešto neplanirano ne desi, Botafogo će na kraju doći do titule šampiona Brazila i to mimo svih očekivanja.
U ovom trenutku se crno-beli nalaze na prvom mestu na tabeli uz čak devet bodova viška u odnosu na drugoplasirani Bragantino, a kako do kraja prvenstva ima još desetak kola, sva je prilika da će Botafogo doći do naslova prvaka Brazila.
U prošlom kolu je lider na tabeli slavio na nimalo lakom gostovanju kod Amerike Mineiro, a taj duel je završen rezultatom 1:2.

Naš predlog

Fortaleza želi da se umeša u borbu za plasman u Kopa Libertadores, i deluje da će domaćin od prvog minuta krenuti silovito ka golu lidera na tabeli, koji je do sada pokazao najviše od svih timova u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A, i sva je prilika da nas očekuje jedan veoma zanimljiv meč koji bi mogao da nam donese dosta pogodaka, pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.