Sreda, 25/10 - Fudbal, Francuska, National
25/10Sošo vs Orléans1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
22/10/2023 17:58
Francuska treća liga se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sošoa i Orleana. Početak meča između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Sošo

Odmah na startu je jasno da klubu kao što je Sošo nije mesto u trećem po kvalitetu rangu francuskog fudbala, ali šta je tu je.
U ovom trenutku se nekadašnji prvoligaš nalazi na dvanaestoj poziciji na tabeli koja ja ujedno i poslednja koja na kraju prvenstva donosi opstanak u društvu najboljih.
Do sada je Sošo odigrao deset mečeva u šampionatu i ostvario tri trijumfa, isto toliko remija ali i četiri poraza.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom terenu protiv Viljefranša kada je bilo 3:3.

Orlean

Što se tiče Orleana, ova ekipa se nakon deset odigranih mečeva nalazi na devetom mestu na tabeli.
Nije na najbolji mogući način ova simpatična ekipa startovala u šampionatu, međutim, kako vreme prolazi tako i Orlean pruža sve bolje partije, pa je tako ovaj klub na tri poslednja meča ostvario isto toliko trijumfa.
U prošlom kolu je oav ekipa odigrala sjajan meč na svom stadionu protiv Niora, u kom je devetoplasirani tim na tabeli slavio sa više nego ubedljivih 4:2.

Naš predlog

Iako Orlean igra sjajno u poslednje vreme, Sošou gori pod nogama, i nekadašnjem prvoligašu su bodovi preko potrebni, a mišljenja smo da će domaćin do njih i doći pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.