Ponedeljak, 23/10 - Fudbal, Danska, Superliga
23/10OB vs MitjilandDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
22/10/2023 20:52
Ekipa Odenzea će u okviru 12. kola Superlige Danske ugostiti Midtjiland. Meč je na programu u ponedeljak od 19 časova.
Odenze

Domaći tim je u novu sezonu ušao dosta promljenljivo, pošto je u uvodnih 5 kola upisao jednu pobjedu i po dva remija i dva poraza. Nakon toga uslijedile su uslijedili zaista čudni rezultati u kojima je tim Odenzea bilježio čas poraz čas pobjedu, a zanimljivo te pobjede su ostvarivali u gostima. Zanimljivo je da do sada nisu upisali nijednu pobjedu na domaćem terenu, a upisali su čak 4 poraza, a takođe je zanimljivo da su na svakom meču na domaćem terenu ove sezone primili gol. U poslednjem kolu su slavili protiv ekipe Nordsjilanda, pa su sa 11 bodova na 10 mjestu na tabeli.

Midtjiland

Nekadašnji šampion Danske je u prošloj sezoni razočaravajuće učestvovao u plej ofu za relegaciju u niži rang, te se nije borio za neke od vodećih pozicija. U novoj sezoni igraju dosta promljenljivo, a trenutno su na bilansu od 5 pobjeda, 3 remija i 3 poraza, te sa 18 bodova zauzimaju 5. mjesto na tabeli. Ove sezone igraju veoma efikasne mečeve, na kojim obično primaju gol, a u poslednjem su remizirali sa ekipom Randersa (2:2).  Trenutno su u nizu od 7 mečeva bez poraza.

Naš prijedlog

Nevjerovatno zvuči podatak da je na poslednjih 10 prvenstvenih utakmica ove dvije ekipe došla igra GG, koju vam i sada predlažemo po kvoti 1.60 u MozzartBet kladionici.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.