Utorak, 24/10 - Fudbal, Engleska, Liga 1
24/10Barnsli vs Shrewsbury Town1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
23/10/2023 12:00
U vanrednom kolu 15. kolu engelske Lige 1 favorizovani Barnsli dočekuje Šruzberi. Utakmica se igra u utorak u 20.45.
Barnsli

Redsi sa juga Jorkšira jedni su od glavnih kandidata da se presele u Čempionšip. Oni su do skoro bili drugoligaši ali su ispali u Ligu 1 i evo već par sezona pokušavaju da se vrate. Prošle godine su završili kao 4. i nisu uspeli da se preko plej-ofa domognu Čempionšipa, u koji je otišao Šefild Venzdej. Ove sezone Barnsli igra sasvim dobro, doduše još uvek nedovoljno da se nađu na prva dva mesta, več su trenutno treći sa pet bodova mnaje od drugoplasiranog Oksforda i 8 od vodećeg Portsmuta. Ove ekipe će biti njihovi najveći konkurenti, ali ne treba zaboraviti ni odlični Bolton, Piterboro i Stivenidž, timove koji su samo korak iz Barnslija. U subotu je Barnsli osvojio samo bod na gostovanju kod Lejton Orijenta, a to im je bio treći uzastopni meč na strani.

Šruzberi

Gosti su tim sa mnogo manjim ambicijama od Barnslija i njihov cilj je samo opstanak u Ligi 1. Šruzberi Taun je pre dve godine upao u trću ligu, prošlu sezonu je završio na 12. mestu, čime su svi u klubu bili prezadovoljni a ni navijači nisu imali zamerke. Ove sezone klub iz Šropšira igra slabije, trenutno su na 15. mestu i to isključivo zahvaljujući dobrim rezultatim u prethodna tri kola. Naime, Šruzberi je u ta tri kola dva puta na svom stadionu slavio minimalnim rezultatom, protiv Nortemptona i Derbi Kauntija u subotu, a između te dve pobede smestio se remi na gostovanju kod Kembridž junajteda. Sada su u zaletu i ne bi bilo iznenađenje da i kod favorizovanog Barnslija ućare neki bod.

Predlog

Svakako da je Barnsli veliki favorit u duelu sa timom Šruzberija. Međutim, prvenstvo je dugo i naporno i svakako će biti iznenađenja u svakom kolu. Prošla je tek trećina šampionata ali se favoriti za ulazak u Čempionšip već mogu prepoznati. Jedan od njih je svakako Barnsli dok se za Šruzberi to ne može reći. Naš predlog je jedinica za koju se u kladionici MaxBet dobija kvota 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.