Utorak, 24/10 - Fudbal, Poljska, Ekstraklasa
24/10Lech Poznań vs Jagiellonia BiałystokDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
23/10/2023 18:12
Odgođeni meč 4. kola Poljske Ekstraklase između Leha i Jagielonija biće odigran u utorak od 18 časova.
Leh

Ekipa Leha je dosta slabo ušla u novu sezonu, pošto su odmah na startu poraženi od ekipe Šljonska sa 3:1, dok su u drugom kolu remizirali na domaćem terenu sa ekipom Gornika (1:1). Nakon toga evidentno je da se tim uzdigao, što govori i podatak da su na poslednjih 6 mečeva upisali čak 5 pobjeda uz samo jedan poraz. U poslednjem kolu su savladali ekipu LKS-a na domaćem terenu rezultatom 3:1, čime su osvojili su 23. bod, pa su trenutno na 3. mjestu na tabeli uz 3 boda manje od vodećeg Šljonska ali i upravo ovom utakmicom manje. Leh je u prethodnoj sezoni oba puta savladao Jagieloniju, pa i u ovaj meč ulaze kao apsolutni favoriti.

Jagielonija

Ekipa Jagielonije je kao i njihov protivnik novu sezonu otvorila porazom. Branilac titule Rakov je savladao Jagielonije sa 3:0, nakon čega je ova ekipa upisala 4 uzastopne pobjede. Taj niz pobjeda je prekinut još jednim porazom, a ovog puta je ekipa Šljonska bila bolja od njih (2:1). U poslednjih 6 mečeva Jagielonija ne zna za poraz, pošto su upisali čak 5 pobjeda i 1 remi, te sa 25 osvojenih bodova zauzimaju 2. mjesto na tabeli. U poslednjem kolu su savladali ekipu Zaglebja sa 3:0, što je bila veoma dobra uvertira za ovaj meč. Eventualnom pobjedom u ovom meču Jagielonija bi preskočila Šljonsk na prvoj poziciji i ostvarila bodovnu prednost od +2 boda.

Naš prijedlog

Obje ekipe igraju u veoma dobroj formi u poslednje vrijeme, Leh je favorit u ovom meču ali mi vam predlažemo igru GG po kvoti 1.70 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.