Utorak, 24/10 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
24/10Hadersfild Taun vs Kardif SitiDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
23/10/2023 18:26
U okviru 13. kola Čempionšipa sastaće se ekipe Hadersfilda i Kardifa. Meč je na programu od 20 časova i 45 minuta.
Hadersfild

Ekipa Hadersfilda je u dosadašnjih 12 utakmica osvojila 14 bodova, pa se trenutno nalaze na 18. mjestu na tabeli, sa 6 bodova više od opasne zone. U poslednje vrijeme igraju dosta promjenljivo, što govore i njihovi rezultati u poslednjih 5 mečeva na kojima su upisali 3 remija, 1 poraz i jednu pobjedu. Ta pobjeda je upisana u poslednjem kolu protiv ekipe Kvins Park Rendžersa rezultatom 2:1. Bila je to treća pobjeda ove sezone a na domaćem terenu su u nizu od 4 utakmice bez poraza.

Kardif

Ekipa Kardifa će na megdan Hadersfildu nakon poraza od Blekburna u prethodnom kolu (1:0). Oni su na 12 odigranih utakmica osvojili 17 bodova pa se trenutno nalaze na 11. mjestu na tabeli. Dobri rezultati sa početka sezone su uzdrmani u poslednja 3 kola, u kojima su upisali 2 poraza i 1 remi. Prethodne sezone su oba puta poraženi od ekipe Hadersfilda, pa će to biti njihov dodatni motiv u ovom meču.

Naš prijedlog

Obje ekipe igraju veoma promjenljivo, pa vam prema tome predlažemo da izbjegnete tipovanje na konačnog pobjednika. Mi vam predlažemo igru GG po kvoti 1.77 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.