Sreda, 25/10 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
25/10Fejenord vs LacioUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
24/10/2023 13:20
U okviru 3. kola E grupe LIge šampiona sastaju se Fejnord i rimski Lacio. Meč u Roterdamu igra se u sredu u 18.45.
Fejnord

Tim iz poznate holandske luke postao je šampion ove zemlje i sada mu je cilj da napravi iskorak i u Ligi šampiona. Počeli su sasvim dobro, igrali su kvalifikacije i uspeli da eliminišu škotski Rendžers, kome su se revanširali za izbacivanje u plej-ofu ovog takmilenja prošle sezone. U prvom kolu pobedili su drugog glazgovskog velikana, savladali su seltik sa 2:0 i stigli do prvih bodova u grupi. Usledilo je gostovanje na Metropolitanu u Madridu i nesrećena poraz od Atletika sa 3:2, i pored činjenice da je Fejnord vodio sa 1:0 i 2:1 u tom meču. Čini nam se da će se za drugo mesto u ovoj grupi boriti baš Holanšani i Lacio, te je i zbog toga predstojeći dvomeč između ova dva tima presudan za poredak u grupi. U Erediviziji Fejnord je trenutno 3. sa četiri boda manje od vodećeg PSV-a i dva manje od AZ-a iz Alkmara. U poslednjem prvenstvenom meču pobedili su Vitese sa 4:0 na svom \'\'Tiganju\'\'.

Lacio

Rimljani su odlično započeli takmičenje u Ligi šampiona i već imaju 4 boda na kontu. Protiv Atletika su imali mnogo sreće na svom Olimpiku i stigli su do izjednačenja i jednig boda golom svog golmana Ivana Provedela u poslednjim sekundama sudijske nadoknade. Miljenici Fortune su bili i u Glazgovu protiv Seltika, tada su minus od jednog gola pretvorili u trijumf, a pogodak za pobedu dao je Pedro u 95. minutu. Dakle, treba se paziti Rimljana u poslednjim minutima, ali i sekundama utakmica. Lacio je u Seriji A počeo dosta traljavo, sa tri poraza u prva četiri kola. Čini se da su sada u mnogo boljoj formi, pa imaju tri trijumfa u poslednja četiri kola, s tim da u meč sa Fejnordom ulaze sa tri vezena pobede, dve u Seriji A i jedne u Ligi šampiona. Prošlog vikenda su slavili u Ređo Emiliji protiv Sasuola koga su pobedili sa 2:0.

Predlog

Rekosmo da je meč izuzetno važan kada je konačni poredak u grupi u pitanju. Svi već vide Atletiko kao jednog putnika u nokaut fazu, a da će o drugom odlučiti Lacio i Fejnord. Za sada je Lacio u nešto boljoj poziciji i ovde će mu odgovarati i remi. Ipak, verujemo da će oba tima igrati na pobedu i da ćemo videti makar tri gola na ovom meču. Za 3+ kvota je 1.73 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.