Četvrtak, 26/10 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
26/10TSC Bačka Topola vs FrajburgUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
24/10/2023 18:46
Debi Topolčana u grupnoj fazi nekog od evropskih kupova protiče u sasvim solidnim izdanjima. U trećem kolu u Bačku Topolu dolazi nemački Frajburg. Meč se igra u četvrtak od 18.45.
TSC

Posle odličnog starta sezone TSC je znatno popustio i neverovatan je podatak da nisu pobedili na šest poslednjih mečeva. Prethodni trijumf ostvarili su još polovinom septembra na gostovanju u Pančevu. U Ligi Evrope su uzeli jedan bod u dve utakmice i ne bi trebalo da bude mnogo zamerki na njihova izdanja u mečevima sa Vest hemom i Olimpijakosom. U Londonu su vodili sve do pola sata pre kraja duela, a protiv Pirejaca su stigli dva gola minusa i osvojili svoj prvi bod. Kiksevi su se dogodili na domaćem planu. U prvom kolu Kupa Srbije ispali su od drugoligaša iz Smedereva, nakon penala, a u Super ligi su izgubili od Spartaka na svom terenu i remizirali protiv Mladosti i Vođdovca u gostima. Na oba ta meča imali su prednost ali je nisu sačuvali.

Frajburg

I Nemci su u lošijoj formi nego što su to bili na početku Bundeslige. Frajburg već tri sezone igra odlično, u Bundesligi su uvek u vrhu i malo ne falilo da se domognu i Lige šampiona. Pored toga su bili vlo uspešni i u DFB kupu u kome su prošle godine igrali u finalu. Sada igraju toplo-hladno, pobede nekog, pa onda izgube, a u subotu su na svom terenu preokrenuli protiv Bohuma i upisali nova tri boda. Dok u Bundesligi igraju mnogo bolje na svom terenu, u Evropi je suprotno, bar po rezultatima. U prvom kolu su pobedili Olimpijakos u Atini sa 3:2 a u drugom su na svom terenu poraženi od Vest Hema. Njihov cilj je prolaz u drugu fazu i igranje u Ligi Evrope i na proleće. Da bi to ostvarili neophodno je da ostvare maksimalan broj bodova protiv TSC-a ili makar da dođu do četiri poena iz ovog dvomeča.

Predlog

Topolčani igraju bez pritiska jer je i to što su u ovakvom društvu veliki uspeh. To su zaslužili osvajanjem vicešampionske titule pa su čak imali priliku da se nađu u Ligi šampiona, za koju su igrali kvalifikacije. Tu su poraženi dva puta od portugalske Brage i automatski postali učesnik Lige Evrope. Postoji šansa da budu makar treći u ovoj konkurenciji, ma koliko protivnici izgledali zastrašujuće. Kad su mogli da daju gol u Londonu i dva protiv Olimpijakosa, mogu i protiv Frajburga. Zato je naš predlog igra na golove i verujemo da će ih biti makar tri ukupno. Za 3+ kvota je 1.53 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.