Sreda, 25/10 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
25/10Barselona vs Šahtjor DonjeckUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
25/10/2023 00:59
U okviru 3. kola grupne faze Lige šampiona, Barselona će ugostiti prvaka Ukrajine Šahtjor. Meč je na programu od 18 časova i 45 minuta.
Barselona

Ćavijev tim blista na svim poljima u novoj sezoni. Za vikend su savladali Atletik Bilbao sa 1:0 i tako prišli na samo bod zaostatka Real Madridu. U grupi H nalaze se na prvom mjestu sa dvije pobjede. U prvom kolu su na domaćem terenu savladali Antverp sa 5:0, dok su u drugom kolu bili bolji u Portugalu od ekipe Porta sa 0:1. Barsa u današnji meč ulazi kao apsolutni favorit a nova 3 boda za njih bi značila i maltene potvrdu prolaska grupne faze.

Šahtjor

Ekipa sastavljena od veoma mladih i talentovanih igrača koja je za sada upisala po jednu pobjedu i jedan poraz. U prvom kolu su poraženi od Porta sa 1:3, dok su u prethodnom kolu, na iznenađenje svih, slavili protiv prvaka Belgije Antverpa i to na gostujućem terenu rezultatom 2:3. Poslednji put kada su gostovali u Barseloni, poraženi su sa 5:1, a biće veoma teško i ovoga puta izbjeći takvu sudbinu.

Naš prijedlog

Barsa je u ovom meču apsolutni favorit, a očekujemo jedan meč sa mnogo pogodaka pa vam predlažemo igru 3+ po kvoti 1.50 u Meridianbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.