Sreda, 25/10 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
25/10Plymouth Argyle vs Šefild Venzdej1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
25/10/2023 01:06
U okviru 13. kola Čempionšipa ekipa Plimuta će ugostiti poslednjeplasiranu ekipu Šefild Venzdeja. Meč je na programu od 20 časova i 45 minuta.
Plimut

Ekipa Plimuta je u novoj sezoni kao glavni cilj zacrtala opstanak u Čempionšipu, a jasno je da će do samog kraja voditi ogromnu borbu sa ostalim timovima sličnog kvaliteta. Na 12 odigranih mečeva osvojili su 12 bodova pa se trenutno nalaze na 21. mjestu na tabeli, sa 4 boda više od opasne zone. U poslednja 4 meča ne znaju za pobjedu, a u poslednjoj utakmici za vikend, odigrali su 0:0 u gostima sa ekipom VBA. Poslednju pobjedu su ostvarili prije nešto više od mjesec dana, a večeras će biti idealna prilika za tako nešto.

Šefild Venzdej

Čini se da će ovo biti veoma teška i sumorna sezona za Šefild koji je u poslednjih par godina bio jedan od ozbiljnijih kandidata za plasman u Premijer ligu. Na 12 odigranih utakmica su za sada osvojili samo 3 boda, te se trenutno nalaze na poslednjem mjestu na tabeli. Na poslednjih  5 mečeva su čak 4 puta poraženi, dok su samo jednom izborili remi. Za vikend su u gostima poraženi od ekipe Votforda sa 1:0. Jedini su tim u Čempionšipu koji još uvijek ne zna za pobjedu u novoj sezoni.

Naš prijedlog

Jasno je u kakvom stanju i formi se nalazi Šefild, pa vam prema tome predlažemo čistog keca na Plimut po kvoti 2.10 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.