Petak, 27/10 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
27/10Bohum vs Majnc 05Da postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
25/10/2023 12:49
Derbi začelja tabele u nemačkoj Bundesligi otvara novo kolo. Utakmica u Bohumu igra se u petak od 20.30.
Bohum

Dmaći tim još nema pobedu u novom prvenstvu i po tome su jedini u ligi uz svog sadašnjeg rivala. Bohum je osvojio 4 boda u osam odigranih kola. Imali su dobrih partija poput onih sa Dortmundom, Ajntrahtom ili Lajpcigom, u kojima su osvajali po bod. Na gostovanju u Lajpcigu nisu primili gol, mada je domaćin imao dva penala. U prošlu subotu Bohum je gostovao u Frajburgu, prvi je poveo ali je domaćin već do poluvremena uspeo da preokrene i stigne do trijumfa. Situacija je već postala zabrinjavajuća za Bohum, jasno je da će se i ove godine boriti za opstanak ali ako uskoro ne počnu da pobeđuju veliko je pitanje da li će uspeti u nameri da i naredne sezone budu deo nemačke elite.

Majnc

Jedini gori od Bohuma u prvom delu Bundeslige je Majnc. Gosti nemaju trijumf a osvojili su samo dva boda u osam utakmica. Dešavalo se i ranijih sezona da Majnc očajno otvori sezonu ali su uspevali da se priberu i da na kraju ispune cilj, odnosno opstanu u ligi. Neće biti lako da to urade i ove godine pogotovo ako nastave sa ovakvim izdanjima. U prvih osam kola Majnc je uspeo da ostane neporažen samo u duelima sa Ajntrahtom na svom terenu i na gostovanju u Menhengladbahu. Pre pet dana su igrali protiv šampiona Bajerna, tima koga su pobedili tri puta u poslednje četiri sezone na svom terenu, ali ovog puta nisu imali šansu i poraženi su sa 3:1.

Predlog

Prošle sezone Majnc je dva puta pobedio Bohum i na oba meča viđeno je dosta golova. U Bohumu su slavili sa 2:1, dok je u Mjancu bilo čak 5:2 za domaćina u tom duelu. Verujemo da će oba tima igrati na pobedu jer bod ne bi odgovara ni jednima ni drugima. Očekujemo makar po pogodak u obe mreže a za GG koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.