Četvrtak, 26/10 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
26/10Liverpul vs TuluzUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
25/10/2023 18:25
U četvrtak se nastavljaju mečevi Liga Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Liverpula i Tuluza. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Liverpul

Svakako da Liverpulu nije mesto u Ligi Evrope, međutim, utisak je da će Redsi dati sve od sebe da dođu do trofeja u ovom takmičenju, koji sam po sebi donosi i direktan plasman u Ligu šampiona.
Nakon dva odigrana kola engleski predstavnik se nalazi na prvom mestu na tabeli uz šest osvojenih bodova.
U prvom kolu su izabranici Jirgena Klopa slavili na gostovanju kod LASK-a, kada je bilo 1:3, da bi u prošlom kolu Liverpul pred svojim navijačima bio bolji od Rojal Uniona sa 2:0.

Tuluz

I sam plasman Tuluza u Ligu Evrope je svakako ogroman uspeh, a nakon dva odigrana kola francuski predstavnik se nalazi na odličnom drugom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Liverpul.
U prvom kolu je Tuluz odigrao dosta dobar meč na gostovanju kod ove sezone sjajnog Rojal Uniona i uspeo da izvuče bod pošto je taj susret u Belgiji završen rezultatom 1:1.
U prošlom kolu je francuski predstavnik odigrao još jedan odličan meč i pred svojim navijačima savladao ekipu LASK-a sa 1:0.

Naš predlog

Naravno, nema previše dileme oko toga ko je veliki favorit na ovom susretu, a po svemu sudeći nam ovaj duel između Liverpula i Tuluza može doneti i dosta pogodaka, pa vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.