Četvrtak, 26/10 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
26/10Fenerbahče vs Ludogorec1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
25/10/2023 18:30
Od četvrtka su na programu mečevi trećeg kola Lige konferencija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Fenerbahčea i Ludogoreca. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Fenerbahče

Nažalost, fudbaleri Fenerbahčea su morali da se ove sezone zadovolje sa Ligom konferencija, međutim, utisak je da je turski predstavnik jedan od glavnih favorita za osvajanje trećeg po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja.
U dosadašnjem toku LK, ova ekipa je odigrala dva meča i upisala isto toliko trijumfa.
U prvom kolu je savladan Nordsjeland sa 3:1, dok je u drugom kolu turski predstavnik bio bolji na gostovanju od Spartak Trnave, kada je bilo 1:2.

Ludogorec

Ludogorec je u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope odmerio snage protiv Ajaksa, pa se zaista više od plasmana u Ligu konferencije i nije moglo očekivati.
Višestruki šampion Bugarske je poput Fenerbahčea do sada odigrao dva meča u trećem po kvalitetu evropskom klupskom takmičenju i ima skor od jednog trijumfa i jednog poraza.
U prvom kolu je Ludogorec na svom terenu demolirao Trnavu rezultatom 4:0, ali je zato u prošlom kolu bugarski predstavnik poražen kod Nordsjelanda, sa čak 7:1.

Naš predlog

Mišljenja smo da bi sve osim pobede Fenera na ovom susretu bilo ogromno iznenađenje, pa vam zato toplo i preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.27.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.