Petak, 27/10 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
27/10Grojter Firt vs OsnabrückUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
25/10/2023 19:56
Nemačka Cvajta godinama unazad slovi za jednu od najpopularnijih drugih liga na svetu, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Grojter Firta i Osnabrika. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Grojter Firt

Primarni cilj Grojter Firta će ove sezone svakako biti povratak u najkvalitetniji rang nemačkog fudbala, uz konstataciju da će to biti dobrano težak zadatak.
U ovom trenutku se dojučerašnji prvoligaš nalazi na jako lošem četrnaestom mestu na tabeli.
Star sezone je bio zaista katastrofalan, a u poslednje vreme Grojter Firt polako ali sigurno podiže svoju formu, pa je tako ova ekipa na pet poslednjih mečeva ostvarila dva trijumfa, dva remija i samo jedan poraz.

Osnabrik

Osnabrik je prošle sezone igrao dosta dobro što je dovelo do toga da ovu ekipu posle duže vremena gledamo u Cvajti, a primarni cilj će svakako biti opstanak.
Nažalost, u ovom trenutku se prošlosezonski trećeligaš nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli koje nažalost na kraju sezone znači i selidbu u niži rang.
Do sada je Osnabrik odigrao deset mečeva u Cvajti i ostvario samo jedan trijumf, tri remija i čak šest poraza.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena na svom terenu od Vehena (0:2).

Naš predlog

Sigurno je da je domaćin veliki favorit na ovom duelu koji bi po našem mišljenju mogao da nam donese i dosta pogodaka, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.