Petak, 27/10 - Fudbal, Francuska, Liga 1
27/10Klermon vs Nica1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
25/10/2023 20:14
Francuska Liga 1 odavno nije bila ovako interesantna, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Klermona i Nice. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 21h.
Klermon

Fudbaleri Klermona igraju jako loše u ovogodišnjem izdanju francuske Lige 1, a najbolja potvrda za to je i trenutno pretposlednje mesto na tabeli uz samo pet osvojenih bodova.
Na poslednjih pet mečeva ovaj tim je ostvario jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza.
Ipak, u prošlom kolu je Klermon konačno odigrao jedan dosta dobar meč i slavio na gostovanju kod favorizovanog Liona, a taj susret je završen rezultatom 1:2.
Na domaćem terenu je do sada ova ekipa doživela čak tri poraza uz samo jedan remi.

Nica

Nica je sasvim sigurno najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja francuske Lige 1, a najbolji pokazatelj za to je bez ikakve sumnje i trenuto drugo mesto na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Monako.
Do sada je klub sa Azurne obale odigrao devet mečeva u prvenstvu i još uvek ne zna za poraz, a u tom periodu je Nica ostvarila pet trijumfa, uz čak četiri remija.
Inače, u prošlom kolu je drugoplasirani tim na tabeli slavio na svom terenu protiv Marseja kada je bilo 1:0.

Naš predlog

Klermonu ne cvetaju ruže u dosadašnjem toku prvenstva, a posebno loše ova ekipa za sada igra na domaćem terenu i mišljenja smo da će to Nica koja igra sjajno na startu šampionata to znati da iskoristi, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.